Blog

Amsio is door Microsoft geselecteerd als Cloudstanding.nl partner

Wij werken al lang samen met Microsoft, maar onlangs zijn we geselecteerd om deel te nemen aan een innovatief en exclusief Microsoft initiatief: Cloudstanding.nl.

Cloudstanding.nl (inderdaad, de combinatie van Cloud en outstanding) is een platform waarop de beste cloudproviders van Nederland samenkomen op één plek. Cloudstanding.nl heeft een duidelijk doel: het helpen van kleine- en grote bedrijven om op hun eigen manier de transitie naar de cloud te maken.

Want naar de cloud gaan is voor iedere ondernemer interessant.
Maar hoe vindt u de partner die u daarbij kunt helpen?

Op Cloudstanding.nl kunt u de beste partners vinden om de stap naar de cloud mee te maken. Deze partners zijn exclusief door Microsoft geselecteerd en wij kunnen met trots mededelen dat wij onderdeel uitmaken van dit, inmiddels ook in de UK en Oostenrijk gelanceerde, initiatief.

Cloudstanding.nl
Cloudstanding.nl biedt u de informatie die nodig hebt om goed voorbereid naar de cloud te gaan, waaronder allerlei artikelen in de Knowledge Hub en de mogelijkheid om een gratis Cloud Scan aan te vragen.

Wat is een gratis Cloud Scan?
Vraagt u bij ons een gratis Cloud Scan aan, dan maken we samen bij u op locatie een inventarisatie van de huidige IT-omgeving en uw wensen. Alle bevindingen en aanbevelingen worden naderhand met u gedeeld in een volledig rapport.

Vraag hier een gratis Cloud Scan aan en ontdek hoe u het meeste kunt halen uit de huidige IT-infrastructuur en welke vervolgstappen naar de cloud het beste passen bij de toekomst van uw onderneming.

Download onze Cloudstanding White Paper
Bij veel organisaties is het niet langer de vraag of de overstap naar de cloud gemaakt zal worden. De vraag is eerder wanneer, en vooral, bij welke cloudleverancier. Waar let je op bij het zoeken naar een IT-partner die uw business zorgeloos naar de cloud brengt?

Ontdek in deze White paper waarom:

  • Een connectiviteitsstrategie cruciaal is
  • RPO en RTO-afspraken onmisbaar zijn
  • ISO-certificeringen geen volledige garantie bieden

Download nu de White Paper “9 stappen bij het vinden van de juiste cloud partner.”


About Carline Verkade

Marketing en Communicatie - Amsio Groep