Bewezen kwaliteit

Amsio is ISO9001 gecertificeerd en laat haar partners hiermee zien dat zij constant bezig is de kwaliteit te verbeteren. Zowel Amsio als haar datacenters zijn ISO27001 gecertificeerd. Hiermee is de volledige keten gecertificeerd en laat Amsio zien dat informatiebeveiliging één van de speerpunten is. Tevens is Amsio NEN 7510 gecertificeerd. Dit is de standaard voor de beveiliging van medische data. Het is vrij uniek dat Amsio, als niet zorginstelling, beschikt over deze certificering. Daarnaast is Amsio Microsoft Gold Hosting partner, HPE Gold Service Provider,  VMware vCloud Partner en Veeam Cloud Platinum Provider.

 

Notice en Takedown

Amsio hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij. Meer informatie kunt u vinden op: http://www.dhpa.nl/coc.html en http://www.dhpa.nl/ntd.html

LOGO_DHPA_ZW

Code of Conduct

Sentia, de moederonderneming van Amsio, is lid van de stichting DHPA die de belangen behartigt van toonaangevende Nederlandse providers. Amsio voldoet aan de richtlijnen van de DHPA Code of Conduct. Deze voorschriften dragen bij aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en geven invulling aan onze verantwoordelijkheid richting de maatschappij en ons personeel.

HP
Interxion
Juniper
HP

Meer weten over Amsio?