Amsio, Cloud & Managed Services

Amsio biedt al meer dan 15 jaar een breed scala aan cloud- en managed services voor het bedrijfsleven. Met meerdere gecertificeerde datacenters en eigen IP netwerk is Amsio uniek gepositioneerd om niet alleen goede beheerde infrastructuuroplossingen te leveren, maar ook om het gebruik van meerdere clouds voor klanten en partners eenvoudiger te maken. Met een gedreven team van experts ontzorgt Amsio haar klanten en partners door complexe cloud-infrastructuurvraagstukken te vertalen naar totaaloplossingen, zodat zij zich kunnen concentreren op het nastreven van hun eigen missie. Amsio is niet alleen een cloud infrastructuur hoster, maar ook een partner en trusted advisor. Dit heeft honderden klanten en partners er inmiddels van overtuigd om Amsio als business partner te kiezen.

Garanties

Met onze klanten maken we graag duidelijke afspraken over performance, waaronder geldende prestatieniveaus, reactietijden, service window en beschikbaarheid met betrekking tot de door Amsio gehoste applicaties van de klant. Deze afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA). Zo weten we waar elk van ons op kan én mag rekenen. Naast dedicated hosting, managed hosting, VPS en VPS-Pro zijn er ook bepalingen opgenomen aangaande maintenance en service, beschikbaarheid, incident- probleem- en change management, service level rapportages en beveiliging. Regelmatig evalueren we de SLA met de klant om te zien of deze nog steeds past bij de situatie en/of voldoet aan de verwachtingen.

Klanten over Amsio

Amsio voorziet vele klanten van (maatwerk) Cloud- en Managed oplossingen, ieder met een eigen verhaal en eigen behaalde successen. Bekijk onze klantcases & referenties.

Lees verder

Vacatures

Werken bij Amsio betekent werken met de allernieuwste technieken, de beste software en de leukste collega’s. Wij zijn altijd op zoek naar talent.

Bekijk onze openstaande vacatures

 

HP
Interxion
Juniper
HP

Meer weten over Amsio?