Webhosting

Webhosting is een dienst die zowel organisaties als particulieren ruimte biedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere inhoud die toegankelijk is via hun website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een website of online applicatie altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een hostingprovider. Webwinkels met dagelijks duizenden bezoekers, actueel voorraadbeheer en geldtransacties die over hun website lopen, zijn hier goede voorbeelden van. Met betrouwbare, veilige en snelle web-/databaseservers van diverse toonaangevende leveranciers creëert Amsio een goed schaalbare en beschikbare web-/database omgeving. Websites, databases en online applicaties zijn daardoor 365/24/7 up en running.

Redundantie en uitwijk

Amsio heeft voldoende capaciteit beschikbaar om – wanneer het erg druk is op uw website – tijdelijke of permanente pieken op te vangen middels het inzetten van extra rekencapaciteit. Ongeacht of dit voor web- en/of dataservers is. Het opzetten van dergelijke omgevingen en het verdelen van bezoekers over verschillende infrastructuren in één of meerdere datacenters heeft Amsio inmiddels tientallen keren gerealiseerd.

Databasehosting

Miljoenen websites maken gebruik van databaseservers en Amsio host deze op honderden servers. Databases zijn voor veel organisaties het meest kritisch wat betreft uptime en beschikbaarheid. De MySQL en Microsoft SQL databaseservers die Amsio inzet kennen een uptime garantie van bijna 100%.

Uw high-traffic site kwalitatief hosten?