clock

Uw platform 24/7 beveiligd

Wij realiseren ons ten zeerste dat het voor onze opdrachtgevers cruciaal is om de geplaatste, veelal vertrouwelijke data op de verschillende hosting platformen te beschermen tegen allerlei gevaren van buitenaf. Welke vorm van Service u ook afneemt bij Amsio, u bent altijd verzekerd van een standaard firewall oplossing om het hosting platform van uw organisatie te beschermen.

Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers van Amsio bepaalde eisen en wensen hebben omtrent de beveiliging van een netwerk al dan niet zelf opgesteld of opgelegd door derden. In beide gevallen zal Amsio adviseren op welke manier wij kunnen voldoen aan de gestelde eisen om op deze manier een hosting platform te realiseren met de noodzakelijke beveiliging die wordt gevraagd.

Beveiliging

Speciale preventie tegen DDoS aanvallen

DDoS (Distributed Denial of Services) aanvallen zijn, mede door de Anonymous beweging, erg in het nieuws en veroorzaken onrust. DDoS aanvallen zijn pogingen om met meerdere computers een computer, netwerk of dienst onbruikbaar te maken voor de bedoelde gebruiker.

Bij Amsio hebben we onlangs een dienst gelanceerd die uw netwerk nog beter beveiligd tegen DDoS aanvallen. Door middel van verschillende hardware lagen voor uw netwerk te plaatsen ten tijde van een aanval, kan de aanval beter worden gemitigeerd en het zogenaamd “schone” verkeer worden doorgelaten. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Toegangsbeheer

Toegangsbeheer

Onze klanten en partners willen altijd en overal toegang tot belangrijke bedrijfsgegevens. Dit moet uiteraard veilig gebeuren. Amsio maakt dit mogelijk met VPN (Virtual Private Network). VPN zorgt voor een veilige, versleutelde verbinding over een bestaand netwerk. Met VPN kunt u als organisatie toegang krijgen tot uw eigen cloud, webomgeving of online applicaties, als werknemer tot uw eigen werkplek en als beheerder zelfs tot ons datacenter. Bij het koppelen van vaste locaties gebruiken we permanente verbindingen, maar bij steeds wisselende locaties (thuiswerkers) gebeurt dat via een webpagina met extra authenticatie.

Kwaliteit

Bewezen kwaliteit

Natuurlijk kan iedereen zeggen dat kwaliteit belangrijk is en dat processen op orde zijn. Bij Amsio is het juist belangrijk dit ook echt te laten zien. Amsio is ISO9001 gecertificeerd en laat haar partners hiermee zien dat zij constant bezig is de kwaliteit te verbeteren. Zowel Amsio als haar datacenters zijn ISO27001 gecertificeerd. Hiermee is de volledige keten gecertificeerd en laat Amsio zien dat informatiebeveiliging één van de speerpunten is. Tevens is Amsio NEN 7510 gecertificeerd. Dit is de standaard voor de beveiliging van medische data. Het is vrij uniek dat Amsio, als niet zorginstelling, beschikt over deze certificering. Lees meer

Ook uw beveiliging verbeteren?