Datacenter locaties

Het netwerk van Amsio is verdeeld over meerdere datacenter locaties wereldwijd en is op alle locaties redundant opgebouwd. Dit betekent dat alle onderdelen van ons netwerk dubbel zijn uitgevoerd, zodat bij onderhoud aan ons netwerk geen downtime ontstaat. Met deze manier van werken kunnen wij de hoge beschikbaarheidgaranties in onze Service Level Agreement (SLA) nakomen.

Bent u benieuwd hoe het primaire datacenter van Interxion er van binnen uit ziet? Wij bieden u de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen. Klik hier voor meer informatie.

Verder draagt Amsio zorg voor de switching, routering, transit en Fiber WDM wanneer gewenst of voor connectiviteit naar verschillende locaties of datacenters en voor directe verbindingen naar de public cloud.

Amsio netwerk

Voorzorgsmaatregelen

Vanzelfsprekend is dit slechts een van de vele voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om de beschikbaarheid van ons netwerk te kunnen waarborgen. Voor het hart van ons netwerk gebruiken we de merken Foundry en Juniper. Beide namen zijn de onbetwiste marktleiders in de internetwereld. Daarnaast beschikt Amsio over een eigen ring tussen de datacenters, allen redundant gekoppeld middels 10Gbit verbindingen. Tevens heeft Amsio contracten met meerdere nationale en internationale partijen die internetverkeer kunnen leveren, zodat er altijd meerdere back-up verbindingen beschikbaar zijn.

Service Level Agreement

Met onze klanten maken we graag duidelijke afspraken over performance, waaronder geldende prestatieniveaus, reactietijden, service window en beschikbaarheid met betrekking tot de door Amsio gehoste applicaties van de klant. Deze afspraken leggen we vast in een Service Level Agreement (SLA), zo weten we waar elk van ons op kan én mag rekenen.

Regelmatig evalueren we de SLA met de klant om te zien of deze nog steeds past bij de situatie en/of voldoet aan de verwachtingen.

 

EMC
HPE
Interxion
Intel
VMware
Microsoft

Meer weten over ons netwerk?