Managed Public Cloud

Naast de private cloud en hybride oplossingen van Amsio bieden wij ook Managed Services aan op Public Clouds, zoals bijvoorbeeld Microsoft Azure. De cloudadoptie als geheel blijft momentum verzamelen en daarom geloven wij in het optimaliseren en beheren van cloud resources welke passen bij strategie, missie en visie van onze opdrachtgevers. Steeds vaker is dit een verzameling van verschillende clouds.

Met onze Managed Public Clouds Services geven wij continu inzicht in de performance, beschikbaarheid en op welke manier uw workloads het beste afgehandeld kunnen worden. Vanzelfsprekend is de diversiteit aan diensten binnen de Public Cloud één van de sterke pluspunten, maar een strakke regie voeren om de voordelen ook daadwerkelijke te benutten is een absolute must. Zonder duidelijke strategie en regie kan het inzetten van een Public Cloud al snel averechts werken en kan dit hoge kosten met zich meebrengen. Daarnaast kan het totale netwerk onoverzichtelijk worden en daarmee onbeheersbaar. Daarom betrekken wij onze gecertificeerde engineers al direct vanaf het allereerste moment erbij, zodat zaken als beveiliging, performance, acces management, support, SLA en garanties altijd in lijn zijn met de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Hierdoor worden wij direct voor alle situaties het primaire, technische en administratieve aanspreekpunt en heeft u altijd rechtstreeks contact met onze engineers. Voor welke cloud u ook kiest. Een aantal aspecten van onze dienstverlening m.b.t. Managed Services:

  •   Ontwerp, advies en opbouw van uw Public Cloud door onze gecertificeerde engineers;
  •   Service Level Agreement, uiteraard 24×7 en afgestemd op uw behoefte middels een optioneel DAP;
  •   Change en release management;
  •   Probleem- en incident management;
  •   Continu optimalisatie met automatische op- en afschalen van Public Cloud resources;
  •   Al uw vragen beantwoord door onze gecertificeerde engineers;
  •   Regelmatige analyse met uw service manager of de gekozen strategie nog actueel is.

Wilt u op een overzichtelijke, veilige en transparante manier gebruik maken van het beste dat Public Clouds te bieden hebben, dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Bekijk hier onze Managed Microsoft Azure Services.

 

Meer informatie over Managed Public Clouds?