Amsio ontzorgt

Amsio levert een breed scala aan Managed Services. Door middel van deze services stelt Amsio zich het doel de klanten en partners zoveel mogelijk te ontzorgen. Het stelt hen in staat zich te focussen op hun core-business en te profiteren van onze expertise. Amsio is niet alleen leverancier, we acteren als een verlengstuk van uw eigen interne IT-afdeling, waarbij de sleutel ligt in een nauwe samenwerking voor optimale afstemming.

Connectivity

Connectivity is van groot belang voor een optimale cloud beleving. Cloud gaat ook over ontzorgen en dat is de reden dat Amsio ook dit gedeelte voor haar partners en klanten aanbiedt. Amsio biedt point-to-point of MPLS verbindingen in Nederland en over de hele wereld. Op deze manier heeft u voor de hele keten één aanspreekpunt. Uiteraard borgen wij de correcte werking van de verbinding middels een SLA, rapporteren wij over beschikbaarheid en bieden wij managed services over de verbindingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Quality of Service, om te zorgen dat bepaald verkeer voorrang krijgt.

Wij staan onze klanten bij

Een vaak gehoord tegenargument van managed hosting is dat er geschermd wordt met het argument dat ‘hier alles op groen staat, dus het werkt’. Bij Amsio nemen we de taak van managed hoster echter zeer serieus en zullen onze klant nooit van het kastje naar de muur sturen. Het kan uiteraard voorkomen dat een wijziging die de klant heeft gedaan, een probleem veroorzaakt. Ook dan vinden wij het nog altijd onze taak om in elk geval te bewijzen waar het aan ligt en onze klant op alle mogelijke manieren bij te staan om de productie weer te herstellen.

Managed Clouds

Het is tevens mogelijk om Managed Services van Amsio aan uw cloudservers te koppelen. Dit kunnen extra diensten zijn op een cloud product, maar ook complete netwerken, managed private clouds, managed public clouds en web platformen. Dit kan ook in een hybride vorm met een public cloud.

Amsio is de eerste provider in Europa die ExpressRoute van Microsoft aanbiedt aan haar partners en klanten. Met ExpressRoute is het mogelijk een directe (eventueel volledig redundante) glasvezelverbinding op te bouwen naar de public cloud van Microsoft.

Lees verder

Benieuwd naar onze Managed Services?