Amsio ontzorgt

Amsio levert een breed scala aan Managed Services. Door middel van deze services stelt Amsio zich het doel de klanten en partners zoveel mogelijk te ontzorgen. Het stelt hen in staat zich te focussen op hun core-business en te profiteren van onze expertise. Amsio is niet alleen leverancier, we acteren als een verlengstuk van uw eigen interne IT-afdeling, waarbij de sleutel ligt in een nauwe samenwerking voor optimale afstemming. Wij denken mee met uw IT strategie.

Wij vinden dat er eigenlijk maar één cloud is: de hybride cloud. De cloud is een verzamelnaam van allerlei oplossingen op allerlei locaties. Dan hebben wij het niet alleen over de private cloud die bij Amsio draait, maar ook de SaaS oplossingen zoals Office 365 of platform oplossingen als Azure. Naast de oplossingen die u niet zelf draait, zien we uw lokale IT infrastructuur ook als een onderdeel van de cloud. Of deze nu op uw kantoor draait of in een datacenter onder eigen beheer. De combinatie van deze technieken, locaties en oplossingen noemen wij de hybride cloud.

Hoe prettig zou het zijn als dan deze gehele cloud door 1 partij wordt beheerd. Uw IT organisatie of IT partner heeft immers ook de verantwoordelijkheid om al deze verschillende vormen van cloud te regisseren.

De hybride cloud kan dus bestaan uit uw cloud on premise of in uw datacenter, Amsio™Cloud, Private Cloud vanuit de Amsio datacenters of de public cloud zoals Microsoft Azure of Amazon.

Connectivity & networking

Connectivity is van groot belang voor een optimale cloud beleving. Cloud gaat ook over ontzorgen en dat is de reden dat Amsio ook dit gedeelte voor haar partners en klanten aanbiedt. Amsio biedt point-to-point of MPLS verbindingen in Nederland en over de hele wereld. Op deze manier heeft u voor de hele keten één aanspreekpunt. Uiteraard borgen wij de correcte werking van de verbinding middels een SLA, rapporteren wij over beschikbaarheid en bieden wij managed services over de verbindingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Quality of Service, om te zorgen dat bepaald verkeer voorrang krijgt.

Verder bestaat de dienstverlening van connectiviteit uit switching, routering, transit, fiber WDM en leveren wij connectiviteit tussen verschillende kantoor locaties, datacenters en de public cloud middels MPLS, Point-2-point, VPN en direct cloud connects zoals ExpressRoute van Microsoft naar Azure en Microsoft Office 365.

Wij staan onze klanten bij

Een vaak gehoord tegenargument van managed hosting is dat er geschermd wordt met het argument dat ‘hier alles op groen staat, dus het werkt’. Bij Amsio nemen we de taak van managed hoster echter zeer serieus en zullen onze klant nooit van het kastje naar de muur sturen. Het kan uiteraard voorkomen dat een wijziging die de klant heeft gedaan, een probleem veroorzaakt. Ook dan vinden wij het nog altijd onze taak om in elk geval te bewijzen waar het aan ligt en onze klant op alle mogelijke manieren bij te staan om de productie weer te herstellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over onze managed services.

Security

Wij realiseren ons ten zeerste dat het voor onze opdrachtgevers cruciaal is om de geplaatste, veelal vertrouwelijke data op de verschillende hosting platformen te beschermen tegen allerlei gevaren van buitenaf. Welke vorm van Service u ook afneemt bij Amsio, u bent altijd verzekerd van een standaard firewall oplossing om het hosting platform van uw organisatie te beschermen.

Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers van Amsio bepaalde eisen en wensen hebben omtrent de beveiliging van een netwerk al dan niet zelf opgesteld of opgelegd door derden. In beide gevallen zal Amsio adviseren op welke manier wij kunnen voldoen aan de gestelde eisen om op deze manier een hosting platform te realiseren met de noodzakelijke beveiliging die wordt gevraagd.

Securitydiensten van Amsio omvatten bijvoorbeeld een Managed Firewall of Anti DDos.

Lees verder over security

Benieuwd naar onze Managed Services?