Partner of klant worden?
Tel: 088 800 7556
Vragen aan onze engineers?
Tel: 088 800 7555

Managed hosting

Amsio is een managed hoster. Dit houdt in dat wij onze klanten graag ontzorgen op het gebied van IT vraagstukken. Door klant te worden van Amsio Managed Hosting krijg je er niet alleen een leverancier bij, je creëert ook een verlengstuk van de eigen interne IT afdeling. Dit proces vereist een goede afstemming.

lees meer

Controle

De technische mensen die onze klanten worden, zijn vaak bang controle te verliezen, terwijl hier allerlei afspraken over te maken zijn. In de meeste gevallen is het wel zo, dat wanneer wij gevraagd worden de verantwoordelijkheid te nemen over een applicatie of omgeving, de techneuten een concessie moeten doen op waar men allemaal invloed op heeft. Dit is logisch, wij dragen immers de verantwoordelijkheid over de uptime. Uiteraard is een hybride oplossing ook mogelijk, zo heb je toch alle controle en flexibiliteit, maar kan je ons wel bellen bij problemen of zaken waar je zelf niet uitkomt.

Onze klanten bijstaan

Een vaak gehoord tegenargument van managed hosting is dat er geschermd wordt met het argument dat “hier alles op groen staat, dus het werkt”. Bij Amsio nemen we de taak van managed hoster echter zeer serieus en zullen onze klant nooit van het kastje naar de muur sturen. Het kan uiteraard voorkomen dat een wijziging die de klant heeft gedaan een probleem veroorzaakt. Ook dan vinden wij het nog altijd onze taak om in elk geval te bewijzen waar het aan ligt en onze klant op alle mogelijke manieren bij te staan om de productie weer te herstellen.

inklappen
Help mij !
Bel 088 800 7555
of mail ons voor meer info

Volledig beheer

Wat is managed hosting?

Managed hosting ontzorgt onze klanten optimaal. Amsio biedt met managed hosting een compleet dienstenpakket aan, waartoe niet alleen het beheer van het datacenter, de hardware, de (virtuele) servers en het OS behoren, maar ook het beheer van applicaties zoals Exact, PHP, MySQL, Microsoft SQL of IIS. Het dienstenpakket is uiteraard ook inclusief onderhoud. Als klant heb je geen omkijken meer naar al deze zaken en dat scheelt vaak heel veel werk.

Meer..
  • Overal werken

    Werken waar en wanneer je wilt

    Overal werken betekent flexibiliteit, productiviteit en kostenbesparing. Voor medewerkers én organisaties. Je eigen werkplek bevindt zich waar jij wilt. Thuis, op kantoor of onderweg. Werken wanneer je wilt en dat vanaf je laptop, iPad, iPhone of desktop, het kan allemaal. Eerst thuis e-mails beantwoorden en dan na de file naar kantoor of klant. Onderweg nog even je presentatie bijwerken? Hosted Desktop van Amsio zorgt dat het kan.

    lees meer

Blog

Nieuwsbrief

Copyright © 2014 Amsio™. All rights reserved.