Over VMware

VMware is onbetwist marktleider op het gebied van virtualisatie. De producten van VMware hebben het mogelijk gemaakt om snel te schalen en eenvoudig uit te breiden. Dankzij VMware is virtualisatie naar een hoog niveau getild. Amsio gebruikt VMware ESX al jaren. De early adopters van virtualisatie kozen dit destijds als alternatief voor bare-metal. Inmiddels is virtualisatie breed geaccepteerd en is 98% van de oplossingen die wij aan klanten bieden virtueel.

vCloud Director
Het Amsio™Cloud platform is onder meer gebaseerd op VMware vCloud. Dit platform is uitsluitend gebouwd op A-merk apparatuur en onderscheidt zich in vergelijking tot onze concurrenten vooral op het gebied van performance, flexibiliteit en ondersteuning. Samen met de Partner Portal creëeren wij een unieke oplossing voor alle automatiseerders die zelf aan de slag willen met vCloud Director. Wilt u de flexibiliteit en prestatie van het vCloud Director platform eerst zelf ervaren, alvorens eventueel echt te migreren naar het Cloud Platform? Vraag dan een gratis testdrive aan.

VMware Service Provider Enterprise Partner

Dankzij de intensieve samenwerking met VMware hebben wij de status VMware Service Provider Enterprise Partner behaald. Dit houdt in dat ons gecertificeerd personeel beschikt over de juiste kennis en expertise omtrent de faciliteiten van VMware, waardoor wij u kunnen voorzien van optimale flexibiliteit en efficiëntie.

 

VMworld

VMworld is een jaarlijks terugkerend evenement van VMware waar Amsio ieder jaar aan deelneemt.