Over Microsoft

Microsoft is een innovatief bedrijf dat ons al jaren bijstaat in het oplossen van IT en hostingvraagstukken met behulp van hun software. We werken al sinds jaar en dag nauw samen met Microsoft en zijn betrokken bij het ontwikkelen van sommige hosting specifieke oplossingen die Microsoft biedt.

Hyper-V is de oplossing van Microsoft om uw serveromgeving te virtualiseren. Met Hyper-V maakt u optimaal gebruik van de capaciteit van uw servers. Enkele voordelen zijn dat migraties zonder problemen naast elkaar en zonder downtime uitgevoerd kunnen worden. Cloud Servers die op Hyper-V 3.0 draaien, de standaard in het Azure Amsio Cloud platform, kunnen nu over maximaal 32 vCPU’s, 512 GB RAM en 16TB beschikken. Hierdoor zijn zeer krachtige cloud servers te realiseren. U bespaart hiermee aanzienlijk op de kosten. Bekijk nog meer voordelen. 

Windows Azure Pack

Amsio is de eerste Europese Service Provider die het gedachtegoed van Microsoft Cloud OS heeft omgezet in een product voor de markt. In het Amsio Cloud Platform kunt u de beschikbare capaciteit benutten voor het creëren van uw eigen cloudservers, draaiende op Windows Azure. Daarnaast kunt u zelf real-time virtuele servers en netwerken maken, wijzigen en verwijderen en back-ups maken. Lees verder.

Microsoft software

Naast Hyper-V faciliteren wij ook het complete portfolio van Microsoft software. Denk hierbij aan Microsoft SQL Server, Office, Exchange, SharePoint en Lync.

Microsoft Gold Hosting Partner

De nauwe samenwerking bevestigt zich door het feit dat wij Microsoft Gold Hosting Partner zijn. Hierdoor kunt u ervanuit gaan dat Amsio de juiste kennis en expertise in huis heeft voor het opzetten van hostingoplossingen gebaseerd op de verschillende platformen van Microsoft.

Meer informatie?