Over HPE

Hewlett Packard Enterprise (HPE) wordt vaak alleen gezien als hardware leverancier en dan met name van servers. Echter heeft HPE de afgelopen jaren bewezen veel meer te zijn dan dat. Door mee te denken, ons te ondersteunen met consultancy en ons de mogelijkheid te bieden in aanraking te komen met hun nieuwste ontwikkelingen, is het een belangrijke partner van Amsio.

hp

Gold Service Provider Partner

Sinds begin 2014 is Amsio toegetreden tot het Gold Service provider Partner programma, waarmee wij ons bij een selecte groep Cloud aanbieders hebben aangesloten.

Het programma is door HPE opgezet om de top cloud partners van HPE te ondersteunen bij R&D en expansietrajecten. Tevens geeft het programma afnemers duidelijkheid bij het kiezen van een geschikte partner als het gaat om veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij op zowel technisch- als zakelijk vlak een optimale oplossing voor onze klanten bieden.

HP Discover Event

Tweemaal per jaar vindt het HP Discover Event plaats, waar Amsio aanwezig is. Ook voor onze klanten en partners is dit een mooie gelegenheid om met ons in contact te komen.

Meer informatie?