Wij werken graag samen

Bij het bieden van oplossingen aan onze klanten vinden wij ontwikkeling en innovatie erg belangrijk. Daarom werkt Amsio samen met de volgende technology partners.

microsoft

Microsoft

Microsoft is een belangrijke partner voor Amsio. Microsoft is een innovatief bedrijf dat ons al jaren bijstaat in het oplossen van IT en hostingvraagstukken met behulp van hun software. We werken al sinds jaar en dag nauw samen met het hosting team van Microsoft en zijn betrokken bij het ontwikkelen van sommige hosting specifieke oplossingen die Microsoft biedt.

vmware

VMware

VMware is onbetwist marktleider op het gebied van virtualisatie. De producten van VMware hebben het mogelijk gemaakt om snel te schalen, eenvoudig uit te breiden en hebben er voor gezorgd dat virtualisatie is waar het vandaag de dag is. Als hoster zijn we VMware Service Provider Enterprise Partner en hebben we uiteraard gecertificeerd personeel in dienst.

interxion

Interxion

Interxion is een toonaangevende provider op het gebied van co-locatie, datacenters en bijbehorende managed diensten op de Europese markt. Ze leveren een compleet dienstenpakket gericht op het onderbrengen, koppelen, monitoren en onderhouden van bedrijfskritische IT apparatuur.

hp

HPE

Hewlett Packard Enterprise wordt vaak alleen gezien als hardware leverancier en dan met name van servers, maar HPE heeft de afgelopen jaren bewezen veel meer te zijn dan dat. Amsio is Gold Service Provider partner van HPE. Dit houdt in dat HPE met ons mee denkt, ons ondersteunt met consultancy en ons de mogelijkheid biedt in aanraking te komen met hun nieuwste ontwikkelingen. Wij doen graag zaken met HPE op het gebied van servers, networking en storage.

emc

EMC

Sinds 2007 is al onze gecentraliseerde storage van EMC. EMC is wereldmarktleider en tevens eigenaar van VMWare. Dit blijkt een ijzersterke combinatie. Met de beheersbaarheid die zij bieden over de data die onze klanten ons toevertrouwen, hebben we gemerkt dat niets belangrijker is dan inzage en controle over al deze TB’s aan data. Zowel op het gebied van SAN storage voor onze virtualisatie platformen als op het gebied van NAS, biedt EMC ons de perfecte oplossingen.

Intel

Intel

Amsio biedt schaalbare, high-performance clouds dankzij de technologie van Intel. Amsio is één van de eerste Nederlandse cloudproviders die is toegetreden tot het Intel® Cloud Technology programma, waardoor wij in staat zijn om in een zeer vroeg stadium ervaring op doen met de nieuwste Intel technologieën als netwerkkaarten, processoren en SSD disks. Dit vertaalt zich naar een snelle integratie van deze technologieën in het Amsio™Cloud platform en andere diensten.

Fortinet

Fortinet is marktleider op het gebied van multi-threat beveiligingssystemen. Wij realiseren ons ten zeerste dat het voor onze opdrachtgevers cruciaal is om de geplaatste, veelal vertrouwelijke data op de verschillende hosting platformen te beschermen tegen allerlei gevaren van buitenaf. Dankzij de hoog beveiligingssystemen van Fortinet zijn wij in staat om uw netwerk te beveiligen tegen alle mogelijke bedreigingen van buitenaf, waaronder DDoS aanvallen.

Juniper

De core van ons netwerk is gebaseerd op Juniper. Niets is zo belangrijk als stabiliteit in deze core en dat is waar het JunOS besturingsysteem, draaiend op alle switches, routers en firewalls van Juniper, bekend om staat. De controle die Juniper ons geeft over de configuratie en de flow van alle verkeer bewijst zichzelf iedere dag weer.

a10networks

A10 Networks

Een relatief jonge speler op de markt van loadbalancers of application delivery controllers is A10 Networks. Sinds 2012 zijn we een partnership gestart om applicaties en websites via deze loadbalancers aan te bieden. Inmiddels draaien er bij Amsio tienduizenden websites, vele Exchange omgevingen en grootschalige web platformen achter de SSL offloaders en loadbalancers van A10 Networks.