Word vandaag nog partner!

Onze primaire focus is onze partners helpen hun klanten te bedienen. Niet alleen met het Amsio™Cloud platform, maar dus ook met onze kennis en expertise. Wij willen gezamenlijk business doen met partners. De filosofie van Amsio is dat IT bedrijven moeten doen waar ze goed in zijn. Wij vinden onszelf erg goed in het bouwen, beheren en aanbieden van cloud infrastructuur. Met deze kennis willen wij onze partners helpen hun oplossingen te optimaliseren en te laten aansluiten op de wensen van de klanten van de partners.

Amsio™ Circle partnerprogramma

Amsio heeft een uitgebreid partnerprogramma waarmee we de samenwerking optimaliseren. Dit doen we door middel van gezamenlijke marketing in de vorm van het beschikbaar stellen van sales tools en verkoopondersteuning, maar ook gezamenlijke evenementen behoren tot de mogelijkheden. Uw succes is ons succes!

Altijd een stap extra

Het partnership met Amsio is meer dan alleen gebruik maken van onze diensten. Onze organisatie is er op gericht dat onze partners ook daadwerkelijk “winnen” met hun proposities. Het Amsio™Cloud platform stelt onze partners in staat zich te focussen op hun eigen business en het verhogen van de marges. Doordat partners weten dat onze focus ligt op het Amsio™Cloud platform, zorgt het voor totale ontzorging. Tenslotte vinden we samenwerken met partners erg belangrijk. Wij betrekken onze partners bij gezamenlijk productontwikkeling en het verbeteren van de dienstverlening. Onze adviseurs werken samen met onze partners en onze ervaring leert dat hiermee onze partners ook nog beter scoren.

Wie zijn onze partners?

Het platform van Amsio™Cloud wordt gebruikt door verschillende groepen partners. Een groot deel van onze partners zijn System Integrators (SI). Zij maken uiteraard gebruik van onze infrastructuur, flexibiliteit en de self-service portal. Ons partnerbestand bestaat verder uit Hosting Service Providers (HSPs), Value Added Resellers (VARs) en Independent Software Vendors (ISVs), die naast de cloud ook gebruikmaken van de specifieke kennis die bij Amsio aanwezig is op het gebied van hosting en infrastructuur. De laatste groep partners zijn bedrijven waarbij de IT kennis binnen de organisatie voldoende is om als partner te fungeren. Bij deze klanten kan Amsio de totale infrastructuur verzorgen. Lees verder.

Word Amsio partner!