Over OneSolution Informatisering

OneSolution Informatisering is een gewaardeerde business partner van Amsio. Sinds haar start in 1999 biedt deze 30 man sterke ITdienstverlener, met een duidelijke focus op servervirtualisatie en serverbased computing, wendbare en brancheonafhankelijke oplossingen aan het MKB (+) en de grootzakelijke markt in heel Nederland. Voor Amsio beheert zij vele Hosted Desktop oplossingen en biedt zij support op locatie aan de eindgebruikers. Sales Manager bij OneSolution Informatisering is Rogier van Konijnenburg. Dat hij tevreden is over de samenwerking met Amsio doet hij graag uit de doeken.

Branche

IT

Diensten

Amsio Cloud

Aantal medewerkers

30+

onesolution

Partnership op basis van Cloud Computing

“We zijn een IT-bedrijf uit Apeldoorn met een landelijke dienstverlening en we bieden elke denkbare oplossing voor de meest uiteenlopende IT-vraagstukken. Van advies tot implementatie tot het beheer. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop en dat borgen we via regelmatige certificering van onze IT-professionals. Vanuit kennis, toonaangevende partnerships en jarenlange ervaring zijn wij voor onze relaties een integere, slagvaardige en behulpzame partner”, trapt Rogier af. “We hebben het bij OneSolution ook bewust niet over onze klanten, maar over onze relaties.We streven naar een langdurige verstandhouding en zijn gericht op de toekomst.”

“De opkomst en mogelijkheden van cloudbased computing en de crisis, waardoor IT- en hardware investeringen voor veel bedrijven te fors werden, vormden de boost om met Amsio een zichtbare partnership aan te gaan op het gebied van cloud computing. We hebben veel met elkaar gemeen. OneSolution en Amsio kennen eenzelfde bedrijfscultuur van jonge en vooruitstrevende mensen. We verwachten van onze partners minimaal hetzelfde als onze relaties van ons verwachten. Amsio voldoet in onze ogen aan dat principe. Wij hebben ons op onze beurt verbonden aan de expertise van Amsio voor het extern hosten van cloud oplossingen.”

Wederzijds vertrouwen

De onderlinge rolverdeling is er een van Amsio als hosting provider en OneSolution als system integrator. Zij de IT-infrastructuur, wij de implementatie en migratie naar de Amsio omgeving.” Rogier: “Het Amsio hostingplatform betekent heel concreet een gegarandeerde beschikbaarheid voor onze relaties. Zaken als dataopslag, backup en security zijn bovendien goed en veilig (lees redundant) geregeld. Ook zijn de kosten voor hard- en software veel lager, want flinke investeringen hierin behoren tot het verleden. Relaties betalen slechts voor de diensten die ze afnemen. OneSolution biedt deze diensten onder de naam “Online Kantoor” en heeft hiervoor een speciale website www.onlinekantoor.nl.” Hij vervolgt: “Naast het uitwisselen van leads over en weer, staan we ook samen op vakbeurzen. Een goede manier om ons partnership te tonen. Daarbij hebben we de samenwerking verdiept door een gezellige barbecue voor onze engineers te organiseren. Nu kennen ze elkaar van naam én gezicht en dat werkt beter én prettiger. Het bewijs hiervan zijn de inmiddels afgeronde cloud-trajecten die we samen succesvol hebben doorlopen.” Met Amsio hebben we iets dat niet te koop is, namelijk een klik,” besluit Rogier. “Deze klik geeft OneSolution een goed gevoel en dat is de basis voor vertrouwen. Dit geldt overigens ook voor Amsio. Wederzijds vertrouwen en korte lijnen zorgen ervoor dat we nu zijn waar we zijn.”

 

We hebben ons verbonden aan de expertise van Amsio

 

Ook een maatwerk oplossing nodig?