Wij werken graag samen

Het platform van Amsio™Cloud wordt gebruikt door verschillende groepen partners. Met onze kennis en expertise helpen wij partners hun oplossingen te optimaliseren en te laten aansluiten op de wensen van hun klanten. Een groot deel van onze partners zijn System Integrators (SI). Zij maken uiteraard gebruik van onze infrastructuur, flexibiliteit en de self-service portal. Ons partnerbestand bestaat verder uit Hosting Service Providers (HSPs), Value Added Resellers (VARs) en Independent Software Vendors (ISVs), die naast de cloud ook gebruikmaken van de specifieke kennis die bij Amsio aanwezig is op het gebied van hosting en infrastructuur. De laatste groep partners zijn bedrijven waarbij de IT kennis binnen de organisatie voldoende is om als partner te fungeren. Bij deze klanten kan Amsio de totale infrastructuur verzorgen.

interxion

Wortell

Wortell richt zich op de ondersteuning van bedrijfskritische processen door het aanbieden van een breed pakket van dienstverleningen op het gebied van Microsoft oplossingen. Het bedrijf heeft als doel om mens en technologie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken middels gebruiksvriendelijke oplossingen. Full-service-, consultancy- en beheerprojecten op het gebied van bijvoorbeeld portals, intranet, extranet, internet, kennisdeling, documentmanagement, cloud computing, infrastructuur en Het Nieuwe Werken zijn bij Wortell orde van de dag.

Zie ook deze referentiecase.

hp

SAS

SAS is specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening, en is de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Het aanbrengen van structuur in bedrijfsdata en zo meer uit bedrijfsgegevens halen, staat centraal bij SAS. De software van SAS is technologie- en platformonafhankelijk en daardoor naadloos te integreren in bestaande applicaties. Zo verkrijgen organisaties inzicht in grote hoeveelheden informatie die uit verschillende informatiesystemen afkomstig is.

interxion

OneSolution

OneSolution Informatisering is een moderne IT dienstverlener, gericht op betrouwbare en toekomstvaste IT oplossingen. Onze samenwerking met OneSolution betekent dat zij voor Amsio veel Hosted Desktop oplossingen beheren en support op locatie bieden aan eindgebruikers.

hp

DHPA

De DHPA (Dutch Hosting Provider Association) vertegenwoordigt de belangen van de aangesloten hostingproviders en de hostingbranche in het algemeen. De organisatie doet dit bij de media, politiek en door samenwerking met andere partijen die actief zijn in de online sector. De DHPA vertegenwoordigt een bedrijfstak die het afgelopen decennium is uitgegroeid tot een belangrijke pijler van de Nederlandse economie. De DHPA draagt met haar kernwaarden – professionaliteit, kwaliteit en transparantie – bij aan het waarborgen van het vertrouwen in de online sector. Sentia, de moederonderneming van Amsio, is lid van de DHPA.

Amsio™ Circle partnerprogramma

Amsio heeft een uitgebreid partnerprogramma waarmee we de samenwerking stroomlijnen en optimaliseren. Dit doen we door middel van gezamenlijke marketing in de vorm van het beschikbaar stellen van sales tools en verkoopondersteuning, maar ook gezamenlijke evenementen behoren tot de mogelijkheden. Uw succes is ons succes!

 

FOTO-Cirkel-Lamellen2

Word Amsio partner!