Extra back-up

Amsio was de eerste Cloud Platinum Provider van Veeam en de eerste cloud service provider die Veeam Cloud Connect aanbiedt. Met behulp van deze dienst kunnen gebruikers hun Veeam back-up eenvoudig parkeren in de cloud of opslaan naar een tweede off-site locatie. Met behulp van Veeam Cloud Connect kan kritieke bedrijfsinformatie geautomatiseerd, primair of als extra back-up, worden ondergebracht in een datacenter van Amsio. De dienst werkt met de nieuwste versie van Veeam (versie 8 of 9) voor het maken van back-ups. Of dit nu lokaal op kantoor is, of bij een cloud service provider.

Veel voordelen

  •  Zelf back-up eenvoudig parkeren in de cloud of opslaan naar een tweede off-site locatie;
  •  Optimaliseer uw disaster recovery;
  •  Geen investering in back-up locatie;
  •  Pay-per use formule;
  •  Kritieke bedrijfsinformatie veilig opslaan in Nederland.

Vraag kosteloos een trial aan

Wilt u de voordelen van Veeam Cloud Connect ervaren? Vul dit formulier in om een gratis trial aan te vragen.

Aanvragen Veeam Cloud Connect

* De weergegeven prijs voor back-up opslag (per GB) is de prijs per dag, de weergegeven prijs voor licentie (per VM) is de prijs per maand.

 

Eenvoudig parkeren

Parkeer uw Veeam back-up eenvoudig in de cloud of sla het op naar een tweede off-site locatie. Met Veeam Cloud Connect kan kritieke bedrijfsinformatie geautomatiseerd, primair of als extra back-up, worden ondergebracht in een datacenter van Amsio.

 

Self-service

Amsio heeft binnen de partner portal een uniek systeem waarmee u middels self-service een account kunt aanmaken, quota kunt toekennen (en verhogen of verlagen) en waarmee u direct cloud store kunt toevoegen aan uw eigen Veeam installatie.

 

Data in Nederland

Alle data wordt opgeslagen in één van de premium datacenter locaties van Amsio in Nederland. Al onze datacenters zijn ISO 27001 gecertificeerd. Uw data is dus altijd veilig!

Meer weten over Veeam Cloud Connect?