Private Cloud

Een private cloud, ook wel interne of customer cloud genoemd, wordt exclusief voor een organisatie ingezet en is alleen binnen de organisatie beschikbaar. U kunt bestandsopslag, applicaties en bedrijfskritische programma’s overzetten naar uw cloud en dit in eigen beheer houden. Het is mogelijk om dit op uw eigen hardware te laten draaien, maar dan heeft u als organisatie nog steeds te maken met een flinke kapitaalinvestering en de kosten van het beheren van de infrastructuur. Amsio kan het u een stuk gemakkelijker maken. De voordelen hiervan zijn:

  • Controle en beheer over uw eigen (virtuele) servers;
  • Een eigen beveiligde toegang (VPN of directe fiber) naar uw cloud;
  • Amsio onderhoudt de onderliggende hardware, storage en networking;
  • Alleen betalen voor wat u aanmaakt/afneemt;
  • Schaalbaar naar behoefte;
  • Geen kostbare, eenmalige investeringen in hardware en andere randapparatuur.

Het is tevens mogelijk om onze Managed Services aan uw cloudservers te koppelen op deze private cloud. Dit kunnen extra diensten zijn op een cloud product, maar ook complete netwerken, managed private clouds en web platformen. Dit kan ook in een hybride vorm met een public cloud, zoals bijvoorbeeld Azure.

Elke organisatie is anders en heeft specifieke eisen en wensen op het gebied van private cloud hosting. Amsio helpt u graag te bepalen hoe cloud hosting uw organisatie kan helpen.

Logo ISO certificaat
Logo VMware partner
Logo Veeam Cloud Provider
Logo Microsoft Partner
Logo HPE Gold Service Provider Partner

Meer informatie over Private Cloud?