Geen langdurige contracten en betalen per dag

Bij Amsio vinden wij het belangrijk dat de service goed is en hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit begint uiteraard met de kwaliteit van het netwerk en de hardware, maar het gaat verder dan dat.
Wij zien transparantie als een belangrijke onderdeel van kwaliteit. Wij denken dat wanneer men de juiste kwaliteit levert, de partners of klanten niet aan langdurige contracten hoeft te houden en we denken met onze betaal-per-dag propositie juist te laten zien dat wij geloven in onze producten en in onze vorm van dienstverlening. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan onze premium support, zodat we onze partners op de juiste manier kunnen helpen. Direct een engineer aan de telefoon die daadwerkelijk kan helpen is hier een voorbeeld van.

Bewezen kwaliteit

Natuurlijk kan iedereen zeggen dat kwaliteit belangrijk is en dat processen op orde zijn. Bij Amsio is het juist belangrijk dit ook echt te laten zien. Amsio is ISO9001 gecertificeerd en laat haar partners hiermee zien dat zij constant bezig is de kwaliteit te verbeteren. Zowel Amsio als haar datacenters zijn ISO27001 gecertificeerd. Hiermee is de volledige keten gecertificeerd en laat Amsio zien dat informatiebeveiliging één van de speerpunten is. Tevens is Amsio NEN 7510 gecertificeerd. Dit is de standaard voor de beveiliging van medische data. Het is vrij uniek dat Amsio, als niet zorginstelling, beschikt over deze certificering. Daarnaast is Amsio Microsoft Gold Hosting partner, HPE Gold Service Provider,  VMware vCloud Partner en Veeam Cloud Platinum Provider.

Lees meer

Logo ISO certificaat
Logo VMware partner
Logo Veeam Cloud Provider
Logo Microsoft Partner
Logo HPE Gold Service Provider Partner

Ga ook voor kwaliteit!