Hybrid Cloud

Wij vinden dat er eigenlijk maar één cloud is: de hybride cloud. De cloud is een verzamelnaam van allerlei oplossingen op allerlei locaties. Dan hebben wij het niet alleen over Amsio™Cloud en de private cloud die bij Amsio draait, maar ook de SaaS oplossingen zoals Office 365 of platform oplossingen als Azure. Naast de oplossingen die u niet zelf draait, zien we uw lokale IT infrastructuur ook als een onderdeel van de cloud. Of deze nu op uw kantoor draait of in een datacenter onder eigen beheer. De combinatie van deze technieken, locaties en oplossingen noemen wij de hybride cloud.

Hoe prettig zou het zijn als dan deze gehele cloud door 1 partij wordt beheerd. Uw IT organisatie of IT partner heeft immers ook de verantwoordelijkheid om al deze verschillende vormen van cloud te regisseren.

Hybrid cloud : Uw cloud, Amsio™Cloud, Private Cloud en Public Cloud.

Managed Services

Amsio levert infrastructuur, maar ik bovenal een Managed Service Provider en levert haar beheerdiensten dus niet alleen op eigen infrastructuur, maar ook op infrastructuur bij de klant of wanneer nodig beheren wij voor organisatie ook de private cloud. Wij kiezen als uw IT partner altijd voor de beste cloudoplossing en nemen de verantwoordelijkheid van het complete beheer van deze verschillende infrastructuren inclusief de onderlinge connecties voor u uit handen.

Lees verder over onze Managed Services.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?