Big Data & Analytics

Big Data kan heel relevant zijn voor organisaties. Het gaat echter vaak om enorme hoeveelheden data waardoor goede tooling en software van groot belang is voor de verwerking én het juiste gebruik ervan. De manier om deze grote hoeveelheden data veilig op te slaan en snel te kunnen analyseren, is door gebruik te maken van een Hadoop Data Platform.
Amsio is specialist in het verwerken van grote hoeveelheden data en kan Hadoop Platformen vanuit haar eigen datacenters in een cloud model aanbieden. Dit kan volledig managed worden afgenomen, tegen een voorspelbaar bedrag per maand. Of u nu Yarn, Pig, Hive of Flume wilt gebruiken, u kunt bij Amsio terecht voor alle vragen met betrekking tot Hadoop. Ook indien deze termen u niet bekend zijn! We bieden volledige ondersteunde platformen aan gebaseerd op Hortonworks of Cloudera. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld uw bestaande EMC Isilon data platformen aan te sluiten op een Hadoop Compute cluster en zo optimaal gebruik te maken van de investeringen die al zijn gedaan op het gebied van (al dan niet HDFS) opslag.

SAS Institute

Amsio werkt nauw samen met SAS Institute, de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier en specialist op het gebied van business analytics software en dienstverlening. Het aanbrengen van structuur in bedrijfsdata en zo meer uit bedrijfsgegevens halen, staat centraal bij SAS. De software van SAS is technologie- en platformonafhankelijk en daardoor naadloos te integreren in bestaande applicaties. Zo verkrijgen organisaties inzicht in grote hoeveelheden informatie die uit verschillende informatiesystemen afkomstig is. Samen met SAS, host Amsio in haar datacenters oplossingen voor klanten zoals KLM, Heineken en TNT. Daarnaast kunnen SAS partners direct SAS omgevingen uitrollen via SaasNow, SAS Software from the cloud.

Meer informatie over SaasNow 

SAS
Cloudera
Hadoop

Meer weten over Hadoop platformen?