De beste partner voor uw infrastructuur

Het platform van Amsio™Cloud is volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten. U hoeft zich als partner geen zorgen te maken over het fundament waarop u uw diensten en/of software aanbiedt en als klant kunnen wij de gehele infrastructuur van uw organisatie beheren.

Voor zowel Hosting Service Providers als IT dienstverleners, softwareontwikkelaars, IT afdelingen en webdevelopment afdelingen levert Amsio met Amsio™Cloud een hoogwaardig fundament waarop u kunt bouwen. Amsio is een van de grotere managed serviceproviders in Nederland en biedt met Amsio™Cloud een transparant cloudplatform op basis van Hyper-V en VMware.

Amsio heeft een volwaardige premium infrastructuur voor productieomgevingen, maar levert ook infrastructuur voor test, ontwikkel en acceptatie omgevingen op basis van HPE hardware.

Op deze cloud levert Amsio wanneer gewenst ook Managed Services. Deze Managed Services kunnen dan worden gecombineerd met bijvoorbeeld uw eigen cloud, private clouds of de public cloud.

Lees verder over Amsio™Cloud

Private- en Hybrid cloud

Naast public cloud, kunnen wij u ook helpen met een private cloud en hybride oplossingen. Een private cloud, ook wel interne of customer cloud genoemd, wordt exclusief voor een organisatie ingezet en is alleen binnen de organisatie beschikbaar. U kunt bestandsopslag, applicaties en bedrijfskritische programma’s overzetten naar uw cloud en dit in eigen beheer houden. Het is mogelijk om dit op uw eigen hardware te laten draaien, maar dan heeft u als organisatie nog steeds te maken met een flinke kapitaalinvestering en de kosten van het beheren van de infrastructuur. Het is tevens mogelijk om onze Managed Services aan de Amsio cloudservers te koppelen. Dit kunnen extra diensten zijn op een cloud product, maar ook complete netwerken, managed private clouds en web platformen. Dit kan ook in een hybride vorm met uw eigen cloud, onze cloud, een private cloud of de public cloud, zoals bijvoorbeeld Azure. Amsio maakt het u een stuk gemakkelijker.

Lees verder

Betalen naar gebruik zoals het bedoeld is

Het Amsio™Cloud platform zien wij als Infrastructure-as-a-Service (IaaS). U kunt zelf, waar en wanneer u maar wilt, uw infrastructuur aanmaken, beheren en verwijderen. Onze partners en klanten hebben geen langdurige contracten en betalen per dag voor hun cloud servers. Ook voor private clouds kan Amsio flexibele infrastructuur leveren.

Lees verder

Bewezen kwaliteit

Natuurlijk kan iedereen zeggen dat kwaliteit belangrijk is en dat processen op orde zijn. Bij Amsio is het juist belangrijk dit ook echt te laten zien. Amsio is ISO9001 gecertificeerd en laat haar partners hiermee zien dat zij constant bezig is de kwaliteit te verbeteren. Zowel Amsio als haar datacenters zijn ISO27001 gecertificeerd. Hiermee is de volledige keten gecertificeerd en laat Amsio zien dat informatiebeveiliging één van de speerpunten is. Tevens is Amsio NEN 7510 gecertificeerd. Dit is de standaard voor de beveiliging van medische data. Het is vrij uniek dat Amsio, als niet zorginstelling, beschikt over deze certificering. Daarnaast is Amsio Microsoft Gold Hosting partner, HPE Gold Service Provider,  VMware vCloud Partner en Veeam Cloud Platinum Provider.

Neem contact op om een afspraak te maken

Meer weten over onze Cloud Services?