De beste partner voor uw infrastructuur

Het platform van Amsio™Cloud is volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten. U hoeft zich als partner geen zorgen te maken over het fundament waarop u uw diensten en/of software aanbiedt en als klant kunnen wij de gehele infrastructuur van uw organisatie beheren.

Voor zowel Hosting Service Providers als IT dienstverleners, softwareontwikkelaars, IT afdelingen en webdevelopment afdelingen levert Amsio met Amsio™Cloud een hoogwaardig fundament waarop u kunt bouwen. Amsio is een van de grotere managed serviceproviders in Nederland en biedt met Amsio™Cloud een transparant cloudplatform op basis van Hyper-V en VMware.

Amsio heeft een volwaardige premium infrastructuur voor productieomgevingen, maar levert ook infrastructuur voor test, ontwikkel en acceptatie omgevingen op basis van HPE hardware.

Lees verder

Private- en Hybrid cloud

Naast public cloud, kunnen wij u ook helpen met een private cloud en hybride oplossingen. Een private cloud, ook wel interne of customer cloud genoemd, wordt exclusief voor een organisatie ingezet en is alleen binnen de organisatie beschikbaar. U kunt bestandsopslag, applicaties en bedrijfskritische programma’s overzetten naar uw cloud en dit in eigen beheer houden. Het is mogelijk om dit op uw eigen hardware te laten draaien, maar dan heeft u als organisatie nog steeds te maken met een flinke kapitaalinvestering en de kosten van het beheren van de infrastructuur. Het is tevens mogelijk om onze Managed Services aan de Amsio cloudservers te koppelen. Dit kunnen extra diensten zijn op een cloud product, maar ook complete netwerken, managed private clouds en web platformen. Dit kan ook in een hybride vorm met een public cloud, zoals bijvoorbeeld Azure. Amsio maakt het u een stuk gemakkelijker!

Lees verder

Betalen naar gebruik zoals het bedoeld is

Het Amsio™Cloud platform zien wij als Infrastructure-as-a-Service (IaaS). U kunt zelf, waar en wanneer u maar wilt, uw infrastructuur aanmaken, beheren en verwijderen. Onze partners en klanten hebben geen langdurige contracten en betalen per dag voor hun cloud servers. Ook voor private clouds kan Amsio flexibele infrastructuur leveren.

Lees verder

Neem vandaag nog contact op

De filosofie van Amsio is dat (IT) bedrijven moeten doen waar ze goed in zijn. Wij vinden onszelf erg goed in het bouwen, beheren en aanbieden van cloud infrastructuur. Met deze kennis willen wij onze klanten en partners helpen hun oplossingen te optimaliseren en te laten aansluiten op de wensen van deze klanten en partners. Waar nodig kan Amsio ook ontzorgen met beheerstaken. Onze primaire focus is bedrijven en organisaties te ontzorgen met onze hostingoplossingen. Niet alleen met het Amsio™Cloud platform, maar dus ook met onze kennis en expertise.

Lees verder

Meer weten over onze Cloud Services?