Blog

SaasNow levert wereldwijd als eerste SAS Viya met licentie aan op cloud-infrastructuur

SaasNow, leverancier van de gelijknamige self service portal voor BI & business analytics software, levert als eerste partij wereldwijd het volledige productportfolio van SAS Viya via een schaalbaar self-service portal.

SaasNow biedt SAS Viya aan via het uitgebreide partnerkanaal. Naast SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics levert ook SaasNow ook alle andere producten in het portfolio van SAS Viya, zoals SAS Econometrics, SAS Optimization en SAS Visual Forecasting. Door de zeer schaalbare service van SaasNow kunnen organisaties die experimenten en innoveren met analytics, snel en tegen lage kosten starten. De portabiliteit en schaalbaarheid van SAS is aantrekkelijk voor bedrijven, die flexibel willen blijven opereren voor toekomstige groei en veranderende markten. In lijn met de andere diensten van SaasNow is snelle oplevering tegen een gunstig tarief gegarandeerd.

“SAS Viya is gebouwd met de cloud in gedachten, dat maakt het voor ons niet meer dan logisch om dit ook via de cloud-infrastructuur van SaasNow te leveren”, zegt Gerben van Leeuwen, algemeen directeur van SaasNow. “Dit maakt dat organisaties kunnen profiteren van een aantal interessante voordelen, zoals directe database connections en side-to-side VPN mogelijkheden waardoor het gemakkelijker wordt om data van en naar de hosted omgeving te verplaatsen. De flexibele opzet van de cloud-architectuur biedt ons de mogelijkheid om in de toekomst meer diensten toe te voegen en zo aan de vraag vanuit onze klanten te kunnen voldoen. Er zijn al meerdere klanten, die SAS Viya naar alle tevredenheid gebruiken vanuit de SaasNow-omgeving.”

“SaasNow is voor ons een zeer belangrijke en innovatieve partner”, zegt Rob Spee, Director Global Channels bij SAS. “Gezamenlijk helpen we onze klanten om op een eenvoudige en efficiënte manier het optimale uit hun data te halen met analytics en BI. Wij zijn erg verheugd dat SaasNow als eerste partner wereldwijd onze SAS Viya producten ook via een cloud-infrastructuur aan kan bieden”.

SaasNow wordt in Nederland exclusief gehost in de datacenters van Amsio.

+++

Over SaasNow
SaasNow is een Nederlandse innovatieve start-up en leverancier van de gelijknamige self service BI & Business Analytics oplossing. Het bedrijf biedt cloud-diensten aan SAS-partners op basis van SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics en biedt het volledige SAS Viya portfolio aan, die via een maandelijks abonnement kunnen worden afgenomen en betaald. Via een self service portal kunnen eindgebruikers waardevolle inzichten verkrijgen uit hun data zonder dat zij daarvoor afhankelijk zijn van de IT-afdeling. Het SaasNow-portfolio is beschikbaar in meer dan 180 landen. SaasNow BV is onderdeel van Equium Holding. Meer informatie:https://www.saasnow.com.

Meer informatie:
SaasNow
Gerben van Leeuwen, algemeen directeur
+31 (0) 88 800 7522


About Fleur Kuiken

Commercieel medewerkster

Goodbye Amsio

For years we have served you with cloud and managed services.
Since 2017 we have joined the Sentia group after a friendly takeover.
Now the time has come to say goodbye Amsio, welcome Sentia.

We will continue to provide you managed services in the cloud as Sentia
and will be retiring the Amsio brand and websites soon
We invite you to visit the Sentia universe and their related websitesContinue to:

Goodbye Amsio

You will be redirected to the sentia site in seconds