Blog

IT afdeling: op zoek naar een virtuele collega?

Uw leverancier zien als een collega, klinkt dat niet fijn? Bedrijven die (managed) diensten afnemen bij Amsio zeggen vaak dat het lijkt alsof ze er collega’s bij hebben, in plaats van een leverancier. Natuurlijk is dat een groot compliment en wij lichten hieronder graag toe waar dit vandaan komt.

Amsio neemt verantwoordelijkheid voor bepaalde delen binnen het netwerk en de cloud van de klant. Eigenlijk beheren wij het alsof het ons eigen bedrijf betreft. Dit zorgt ervoor dat onze engineers 24×7 het netwerk monitoren en pro actief actie ondernemen op issues.

Daarnaast heeft ons team veel kennis in huis op allerlei gebieden. Daar maken de IT personen van een organisatie graag gebruik van. De lijnen zijn kort, wat ervoor zorgt dat er eenvoudig geschakeld kan worden met engineers, bijvoorbeeld via Lync. Wij denken graag met u mee, geven advies en zijn uw sparringpartner. De Amsio collega’s zijn weliswaar niet letterlijk zichtbaar, maar wel digitaal aanwezig. Hierdoor fungeren de Amsio collega’s als een verlengstuk en een brug naar informatie die handig kan zijn binnen een organisatie.

Bekijk bijvoorbeeld de referentievideo van NextChapter, één van de eerste grote SaaS platformen voor webshops in Nederland. CEO Michiel Bestebroer uitlegt wat Amsio voor hem betekent.
Dus, IT afdeling: mocht u op zoek zijn naar virtuele collega’s, dan zijn wij u graag van dienst!

 


About Carline Verkade

Marketing en Communicatie - Amsio Groep