Blog

Amsio ontvangt de HPE Partner Ready Service Provider of the Year Award

Na eerder al de titel in de wacht gesleept te hebben, heeft Amsio nu ook echt de HPE Partner Ready Service Provider of the Year award uitgereikt gekregen van Hewlett Packard Enterprise (HPE). “Met een aantal weken vertraging, omdat de oorspronkelijke awards voorafgaand aan de award-show het vervoer niet hadden overleefd: de vrachtwagen die de awards vervoerde belandde in de greppel. Daarom hebben we de awards opnieuw laten maken”, aldus Martin Olij, Manager Service Providers bij HPE. Afgelopen donderdag is er alsnog een feestje van gemaakt: bij Amsio zelf op kantoor.

De HPE Partner Ready Service Provider of the Year Award?
Partner Ready is een programma van HPE. Amsio is al een aantal jaar partner en werkt samen met HPE om het maximale uit technologie infrastructuren te halen. Amsio trekt samen op, op het gebied van marketing, sales en commercie. De award is in het leven geroepen om vanuit HPE de waardering te tonen naar de partners. “Bovendien geven wij hiermee de kwaliteit van de samenwerking met Amsio aan”, alsdus Mark Heerink, Account Business Manager bij HPE. “Met onze awards geven wij aan zowel de markt als onze andere klanten en partners aan wat de weg is die wij willen bewandelen.”

Waarom Amsio?
Compleet met koffiebar en barista trok Hewlett Packard Enterprise naar Maassluis om de award, in het bijzijn van tientallen collega’s van Amsio, officieel te overhandigen. Martin Olij legt uit waarom Amsio de award heeft gewonnen: “Amsio is een bijzonder actieve partner. We werken al jaren samen en dat verloopt fantastisch. Partner Amsio is actief op onze evenementen en gaat actief op zoek naar nieuwe klanten. Primair gezien zijn de eindklanten van Amsio de belangrijkste doelgroep, maar het mooie is dat we samen groeien: zowel Amsio als HPE wordt altijd beter van een nieuwe klant.” De wederzijdse loyaliteit bracht HPE over de streep.

Blik op de toekomst
Uiteraard kijkt iedereen bij Amsio ernaar uit om de samenwerking in de toekomst verder voort te zetten. Ruben van der Zwan, CTO van Amsio: “In een jonge, maar snel veranderende markt zijn wij in staat om continu bij te blijven. We behouden in ons aanbod altijd een goede mate van flexibiliteit en wendbaarheid. Onze samenwerking met HPE is gebaseerd op technologie, maar zeker ook vertrouwen. Als we deze koers blijven voortzetten, verwacht ik dat Amsio nog lang bovenaan zal staan en het verschil zal blijven maken.”


About Fleur Kuiken

Commercieel medewerkster

Goodbye Amsio

For years we have served you with cloud and managed services.
Since 2017 we have joined the Sentia group after a friendly takeover.
Now the time has come to say goodbye Amsio, welcome Sentia.

We will continue to provide you managed services in the cloud as Sentia
and will be retiring the Amsio brand and websites soon
We invite you to visit the Sentia universe and their related websitesContinue to:

Goodbye Amsio

You will be redirected to the sentia site in seconds