Blog

Moet ik medewerkers ontslaan als ik mijn IT-diensten uitbesteed?

Zoals beschreven in ons blog ‘Heeft mijn interne organisatie 24 uur per dag IT ondersteuning nodig?’ blijkt uit ons Benchmarkonderzoek dat de IT-afdelingen bij meer dan de helft van onze respondenten niet optimaal functioneren.


Heeft mijn interne organisatie 24 uur per dag IT-ondersteuning nodig?

Een 24/7-dekking van de IT-afdeling is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Een 24/7-dekking betekent dat de interne IT voor de medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.


Amsio, één van de eerste providers ter wereld die RPKI implementeert

Internet is niet meer weg te denken in onze samenleving. Wij moeten altijd en overal bereikbaar zijn en dit geldt ook voor bedrijven en organisaties.


Managed services specialist Amsio treedt toe tot Sentia familie

Amsio, een van de grotere zelfstandige managed hosting specialisten van Nederland, is de nieuwste loot aan de stam van Sentia.


Cloud services, Amsio biedt het.

Er zijn verschillende cloud services beschikbaar, zoals de Amsio™Cloud en bijvoorbeeld de public cloud, maar wij kunnen u ook helpen met een private cloud of met een combinatie van voorgaande met onze hybride oplossingen.


Hoe innovatief zijn IT-organisaties?

Afgelopen juli 2017 is er in opdracht van Amsio een benchmarkonderzoek uitgevoerd o.a. over het inspelen op innovaties en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Het onderzoek is afgenomen onder middelgrote en grote bedrijven die actief zijn in Nederland.


SaasNow levert wereldwijd als eerste SAS Viya met licentie aan op cloud-infrastructuur

SaasNow, leverancier van de gelijknamige self service portal voor BI & business analytics software, levert als eerste partij wereldwijd het volledige productportfolio van SAS Viya via een schaalbaar self-service portal.


Netwerkconnectiviteit

Netwerkconnectiviteit is naast een goed werkende cloud oplossing minstens net zo belangrijk. Immers uw eindgebruikers, bezoekers of partners hebben niets aan een goed werkende cloud omgeving als de connectiviteit niet op orde is. Dat is de reden dat wij als Amsio dit onderwerp altijd de revu laten passeren bij iedere aanbieding die wij doen.


Amsio ontvangt de HPE Partner Ready Service Provider of the Year Award

Na eerder al de titel in de wacht gesleept te hebben, heeft Amsio nu ook echt de HPE Partner Ready Service Provider of the Year award uitgereikt gekregen van Hewlett Packard Enterprise (HPE).


Amsio is Service Provider van het jaar bij HPE

Dinsdag 20 juni mocht directeur Gerben van Leeuwen de “HPE Partner Ready Service Provider of the Year Award 2017” in ontvangst nemen tijdens HPE Re-Imagine.


Goodbye Amsio

For years we have served you with cloud and managed services.
Since 2017 we have joined the Sentia group after a friendly takeover.
Now the time has come to say goodbye Amsio, welcome Sentia.

We will continue to provide you managed services in the cloud as Sentia
and will be retiring the Amsio brand and websites soon
We invite you to visit the Sentia universe and their related websitesContinue to:

Goodbye Amsio

You will be redirected to the sentia site in seconds